ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ

 

 

 

 

Ανακοίνωση

📌 Παρακολουθοντας στενά τις εξέλιξεις των τελευταίων ωρών για το θέμα του Κοροναϊου καθώς η ενημέρωση που είχαμε από την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ότι θα έκλειναν τα σχολεία Τρίτη απόγευμα όπως και έγινε , δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε πίστα τους κανόνες του υπουργείου υγείας .

📌 Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης που έχουμε ως ακαδημια θα πρέπει και εμείς να επίδειξουμε όλοι μας προσοχή και να αναστείλουμε την λειτουργία της ακαδημιας μας μέχρι νεοτέρας .

📌Βασική μας προτεραιότητα είναι να ακολουθήσουμε όλοι πίστα της οδηγίες έτσι ώστε να μην θέσουμε σε κίνδυνο την δημόσια υγεία καθώς και τις ευπαθείς ομάδες που βρίσκονται στον κύκλος μας.

📌 Θα πρέπει όλοι οι γονείς να επίδειξουμε την προσοχή μας, να ακολουθούμε πίστα τις οδηγίες πρόληψης και να κρατήσουμε-περιορίσουμε τα παιδιά μας για να μην υπάρχει διασπορά κ εξάπλωση της νόσου σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας.

📌 Ευχόμαστε ότι σύντομα κ με την αλλαγή του καιρού θα ξαναμπούμε σε κανονικούς ρυθμούς αρκεί να επίδειξουμε ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ , ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ 🆘🆘🆘🆘

Με Εκτίμηση
AcademicaFC14

🙏 Proud To Be AcademicaFC14

Άφησε ένα σχόλιο