Εγκαταστάσεις

Στην αρχή τα όνειρα φαίνονται αδύνατα, μετά απίθανα, μετά αναπόφευκτα». Chris Reeve

Οι εγκαταστάσεις μας

Α

νακοίνωση Αθλητικού Κέντρου AcademicaFc14

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι πλέον η ακαδημία μας έχει αποκτήσει το δικό της αθλητικό κέντρο στο όριο του δήμου Εύοσμου-Κορδελιού και του δήμου Ωραιοκάστρου.

Η αθλητική μας εγκατάσταση

​Η αθλητική μας εγκατάσταση περιλαμβάνει 2 γήπεδα - 11x11 φυσικού χόρτο τάπητα εξαιρετικής ποιότητας και κατάστασης, αποδυτήρια, ιατρείο, γραφεία, πρόσβαση για ΑΜΕΑ, τουαλέτες αθλητών και Τουαλέτες ΑΜΕΑ, γυμναστήριο σε συνολική επιφάνεια 340τμ. Επίσης στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν 2 ράμπες πρόσβασης ΑΜΕΑ, 4 θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ και 50 θέσης στάθμευσης απλές.

​​​Το αθλητικό μας κέντρο θα έχει πάρει την τελική του μορφή μέχρι τέλος Οκτωβρίου έτσι ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις παροχές μας για τους γονείς, αθλητές αλλά και επισκέπτες μας.

Γνωρίστε μας

Από τις 26 Αυγούστου θα υποδεχόμαστε τους αθλητές μας αλλά και όσους θα ήθελαν να έρθουν να δοκιμάσουν, να μας γνωρίσουν και να ενταχθούν στο δυναμικό της Ακαδημίας μας.

Για το τέλος ένα μεγάλο ευχαριστούμε στον ιδιοκτήτη του χώρου κ. Ηλία Θεοδωρίδη και σε όλους όσους δουλέψαν και βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα ο στόχος που ήταν προτεραιότητα μας τα τελευταία 4 χρόνια.

Academica FC

Όλα αυτά με την χρήση μεθόδων που προάγουν την κοινωνικοποίηση και το ομαδικό πνεύμα.
Επικοινωνησε μαζι μας