Η Φιλοσοφία μας

Στόχος

Στόχος της Ακαδημίας μας είναι το καθήκον να αγκαλιάσουμε κάθε παιδί ανεξάρτητα από το ταλέντο του και την σωματική του διάπλαση, έτσι ώστε η επιθυμία του κάθε παιδιού να παίξει ποδόσφαιρο να γίνει πραγματικότητα στου κόλπους της ακαδημίας ACADEMICA.

Φιλοσοφία

Φιλοσοφία και σκοπός της Ακαδημίας είναι μέσω της σκληρής και μεθοδικής άθλησης, για τα τμήματα των αναπτυξιακών ηλικιών, η διαμόρφωση του χαρακτήρα η ευγενής άμιλλα, η αγάπη για το ποδόσφαιρο και ο πολιτισμός της άθλησης. Θεωρούμε ότι το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής και έτσι προσπαθούμε να θέσουμε τις βάσεις στα παιδιά της Ακαδημίας για το σωστό αθλητισμό, για τη σωστή σωματική, ψυχική, πνευματική και κοινωνική καλλιέργεια, ενώ για τα αγωνιστικά τμήματα στόχο αποτελεί η μεγιστοποίηση της απόδοσης και η άμεση συνεργασία.

Προπονητές

Οι προπονητές που επιλέχθηκαν από την Ακαδημία είναι όλοι καθηγητές φυσικής αγωγής, με διπλώματα προπονητή UEFA, και με χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενο αυτό, προϋποθέσεις, που τους καθιστούν ικανούς να προσφέρουν τα αναγκαία στους αθλητές της Ακαδημίας.

Ακαδημία

Η Ακαδημία θα ακολουθεί το πρόγραμμα ποδοσφαιρικής ανάπτυξης της UEFA, με στόχο τη σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου και την ομαλή μετάβαση των νεαρών αθλητών στο ποδόσφαιρο των 11 παικτών. Για το σκοπό η Ακαδημία ACADEMICA θα λαμβάνει επίσημα τουρνουά 7×7 – 9×9 και 11×11.